image
14.02.24

Het opbouwen is begonnen. Het strandseizoen komt er weer aan. Ben jij klaar om je restaurant op te fleuren met een dosis heerlijkheid, smaak en ambacht? FrietHoes is dé keuze voor het 2024 strandseizoen!

Écht verse friet in jouw strandtent?

Natuurlijk wil je voor jouw strandgasten alleen het BESTE VAN HET BESTE. De lekkerste friet van de beste aardappelen: dagvers, ambachtelijk bereid en ONBEHANDELD.

Waarom FrietHoes?

  • Van Boer tot Bord: FrietHoes-friet word je niet zomaar. Alleen de ALLERBESTE agria aardappelen uit de Hollandse kleigronden zijn goed genoeg. FrietHoes is nauw betrokken bij de telers die op hun beurt weer samenwerken met de natuur.  In onze frietfabriek (en kom vooral een keer langs) worden deze piepers gesneden, voorgebakken en direct teruggekoeld om ze zo vers mogelijk richting de groothandels te brengen.
  • Pure Frietbeleving: Bij FrietHoes houden we van friet. Van écht verse, ambachtelijke friet welteverstaan. Van friet zonder bewerkingen, toevoegingen of andere gekke fratsen, maar wel mét schil. Eerlijke pure friet dus die ook écht naar aardappel smaakt, heerlijk knapperig, met een volle smeuïge puree vulling én een zoetje.
  • Vakmanschap met plezier: Bij FrietHoes geven we een extra draai aan vakmanschap. We stoppen er niet alleen liefde in, maar ook een flinke dosis plezier. Uiteraard doen we dit samen met onze klanten.
Vraag hier een gratis een friet sample aan voor jouw strandkeuken.
Vragen? Mail direct naar horeca@friethoes.nl of geef ons een belletje, vinden we leuk!
Bird

illustration-potato