banner image

FrietHoes gaat vanaf nu letterlijk ‘op-schalen’ met de presentatie van een geheel eigen schaaltje. Ons unieke schaaltje bevat een serie speciaal gemaakte illustraties van striptekenaar Joost Swarte. De illustraties vertellen op originele wijze het verhaal van aardappel tot friet.

Mouse
image

FrietHoes schaaltje voor thuis

De dagverse, ambachtelijke en onbehandelde FrietHoes friet is thuis snel klaar in oven, airfryer of frituur.

Vanaf nu kun je de friet dus ook uniek serveren in je eigen FrietHoes schaaltjes. Ook kids zijn er dol op en leren op een speelse manier het proces van aardappel tot friet. Onze friet is verkrijgbaar IN HET KOELSCHAP BIJ ALBERT HEIJN, ALBERT HEIJN ONLINE EN BIJ PICNIC. Bestellen kan via onze webshop.

image

FrietHoes schaaltjes in jouw horeca onderneming

Onze friet perfect geserveerd! Omdat het schaaltje gemaakt is van emaille, heeft het een hippe en tegelijk gezellige uitstraling voor jouw horeca onderneming.

Tegelijkertijd is het ook praktisch (onze held kan gewoon in de vaatwasser): onbreekbaar, hygiënische en duurzaam. Wat FrietHoes betreft is het dé nieuwe manier van friet serveren. De horecaondernemers die bij FrietHoes zijn aangesloten krijgen de eerste 10 schaaltjes cadeau. Nog geen partner van FrietHoes, laten we snel een bakkie doen!

image

FrietHoes x Joost Swarte

Joost Swarte is al sinds 2009 verbonden aan FrietHoes, toen oprichter Joost Hoes hem vroeg om het logo te ontwerpen.

Zijn ontwerp voor dit FrietHoes schaaltje vertelt het (h)eerlijke verhaal van aardappel tot friet. De illustraties geven, op een ludieke manier, het proces weer van boer tot bord. De oogst van de Agria aardappel uit de Hollandse kleigrond, het selecteren en wassen van de aardappels, het snijden en voorbakken voor horeca, frietspeciaalzaken en retail en tot slot het genieten van de heerlijke FrietHoes friet.

illustration-potato
image