image
01

Meer gemak

De voordelen van de verse friet van FrietHoes gebruiken tegenover zelf bakken zijn enorm.

+

image
02

Meer marge

We zijn trots op onze verse friet en dat mag jij als restaurant ook zijn.

+

image
03

Friet als serieus bijgerecht

Friet is het meest bestelde gerecht in de horeca.

+

image
04

Een feestje met verse friet

Verse friet is niet alleen een prachtig bijgerecht, maar biedt volop culinaire vrijheid.

+

image
05

Je eigen huisgemaakte verse friet

Wil je dolgraag verse friet serveren, maar je gasten wel laten denken dat jij de aardappelen zelf snijdt en voorbakt in je keuken?

+

image
06

Friet zonder fratsen

De verse friet van FrietHoes is puur natuur, krokant, niet droog en smaakt naar aardappelen. Precies zoals ambachtelijke friet hoort te zijn.

+

image
07

Minder zout, minder saus

Dankzij de vollere smaak van verse friet heb je minder toevoegingen nodig.

+

image
08

Friet met een (h)eerlijk verhaal

Bij de productie en bereiding van onze friet worden zoveel mogelijk verse en eerlijke grondstoffen betrokken.

+

image
09

Friet met een landelijke dekking

We houden van friet en van Haarlem en willen onze verse, ambachtelijke en onbehandelde friet met heel Nederland delen.

+

image
10

Streven naar zero waste

Restafval sucks, daarom streeft FrietHoes naar een zero waste beleid.

+

image
11

Friet van constante kwaliteit

In onze frietfabriek vindt dagelijks een intensieve kwaliteitscontrole plaats voor de beste aardappel en dus de beste friet.

+

image
12

Met liefde gemaakt

We geven nog net geen chocolaatjes en rozen aan onze verse friet op Valentijnsdag, maar behandelen de friet wel met liefde. Véél liefde.

+

image
13

Friet met kennis

Alleen de beste aardappels zijn goed genoeg voor onze verse friet.

+

image
14

Lokale piepers

FrietHoes verse friet wordt gemaakt van Nederlandse aardappelen.

+

image
15

Bekroonde friet

Al is onze verse friet al meerdere keren in de prijzen gevallen, we blijven gewoon met beide benen op de grond staan.

+