banner image

Potato, potato

De verse friet van FrietHoes is puur natuur, dagvers en ambachtelijk. Maar FrietHoes-friet word je niet zomaar. Alleen de allerbeste aardappelen zijn goed genoeg voor onze verse friet...

… en de beste aardappel betekent voor ons vooral “de lekkerste aardappel”. Wij selecteren onze aardappel natuurlijk ook op kleur, croque en andere eigenschappen: maar de smaak is altijd het belangrijkst.

WELKOM HEERLIJKE AGRIA’S!

Hieper de Pieper! De nieuwe oogst is binnen. Onze nieuwe Agria’s komen van teler Dogterom uit Oud-Tonge in Zeeland.

Het zijn de lekkerste Agria’s van dit moment. Én dat proef je. We hebben eindeloos getest (we kunnen geen aardappel meer zien;)) en hebben deze aardappel gekozen wegens haar bloemige en smeuïge karakter met een krokante bite van buiten. De nieuwe oogst heeft een dun huidje en heeft niet lang gelegen. Dit maakt de aardappel éxtra lekker, maar ook een stukje kwetsbaarder. Belangrijk dus om haar met veel liefde en wat extra aandacht te behandelen.

De friet van deze Agria’s is krokant met een smeuïge puree en een heerlijk zoetje. Afhankelijk van je frituur bak je deze in 3,5 tot 4 minuten af op 175 graden. Omdat het nieuwe oogst betreft zal ‘ie wat lichter afbakken.

Wil je meer weten over deze pieper? Mail ons dan via horeca@friethoes.nl of bel even naar 023 205 2088. Uiteraard houden we je weer op de hoogte van een volgende aardappelwissel, want onze belofte blijft altijd: de beste aardappelen voor de lekkerste verse friet.

illustration-potato
banner image