banner image

Potato, potato

De verse friet van FrietHoes is puur natuur, dagvers en ambachtelijk. Maar FrietHoes-friet word je niet zomaar. Alleen de allerbeste aardappelen zijn goed genoeg voor deze verse friet...

… en de beste aardappel betekent voor ons vooral “de lekkerste aardappel”. Wij selecteren onze aardappel natuurlijk ook op kleur, croque en andere eigenschappen: maar de smaak is altijd het belangrijkst.

De lekkerste Agria! 


Alle aardappels liggen nu in schuren en kisten te wachten om gekocht te worden. Dat betekent dat de keuze momenteel vrij groot is. We testen in het huidige aanbod ons een ongeluk. Uit alle testen hebben we natuurlijk de beste aardappel van het moment gekozen om de lekkerste friet van te maken. 

De komende tijd werken we met de Agria’s van teler Van der Weijden uit Biddinghuizen, Nederland.

De velden liggen in de rook van Biddinghuizen-stad, de knollen zijn in licht kleigrond gevormd tot de lekkerste Agria’s van dit moment. Alle samples naast elkaar, hebben wij deze verkozen over de rest. Dit vanwege de goede kwaliteit en een geweldige smaak. Dat proef je!

De Friet van deze Agria’s is krokant met een smeuïge puree. De smaak is zoals je die van ons gewend bent: pure aardappel met een licht zoetje. Afhankelijk van je frituur bak je hem in 3,5 tot 4 minuten af op 175 graden.

Wil je meer weten over deze pieper? Mail ons dan via horeca@friethoes.nl of bel even naar 023 205 2088. En uiteraard houden we je weer op de hoogte van een volgende aardappelwissel, want onze belofte blijft altijd: de beste aardappelen voor de lekkerste verse friet.

 

 

 

illustration-potato
banner image