banner image

Potato, potato

De verse friet van FrietHoes is puur natuur, dagvers en ambachtelijk. Maar FrietHoes-friet word je niet zomaar. Alleen de allerbeste aardappelen zijn goed genoeg voor deze verse friet.

Daar zitten we dus bovenop – letterlijk, en figuurlijk. Elke dag testen we zelf de piepers die binnenkomen. En we spreken veel met de corporaties en telers. Daardoor selecteren we uitsluitend de beste aardappelen, waardoor we jou de allerbeste friet kunnen bieden.

De zeeklei ‘Agria’


Voor de komende periode hebben we gekozen voor een mooie Agria aardappel uit de Zuiderzee-klei. Teler Steijn uit Dronten heeft deze Agria’s een aantal weken geleden gerooid en nu ze mooi tot rust zijn gekomen, komen ze ook mooi op smaak. Zoals altijd zoeken we naar aardappels zonder ‘bijsmaak’ en die een tikje zoetig zijn en geen “bitter” in zich hebben.  Afbakken kan nog steeds 3,5 minuut op 175º.

Wil je meer weten over deze pieper? Mail ons dan via horeca@friethoes.nl of bel even naar 023 205 2088. En uiteraard houden we je weer op de hoogte van een volgende aardappelwissel, want onze belofte blijft altijd: de beste aardappelen voor de lekkerste verse friet.

 

 

illustration-potato
banner image