banner image

Friet bakkers

Zoveel friet als je maar wilt!

Wij van FrietHoes houden van friet. Maar dan wel van echt verse en ambachtelijke friet. Van friet zonder bewerkingen, toevoegingen en andere vreemde fratsen. Van eerlijke friet dus. Dat vinden wij het lekkerst. 

Eerlijke friet. Dat vinden wij het lekkerst.

Wij houden dus echt van friet en vinden dat iedereen het recht heeft om daarvan te kunnen genieten. In horeca-gelegenheden en op evenementen én in onze eigen winkel in Haarlem. Naast friet houden wij van de natuur. Bij de productie en bereiding van onze producten gebruiken wij daarom zoveel mogelijk verse en eerlijke grondstoffen. En al die friet is natuurlijk lekker, maar het moet er ook top uitzien. Ons logo werd gemaakt door striptekenaar en ontwerper Joost Swarte en alles van hout in onze winkel én onze foodtrucks wordt gemaakt door houtkunstenaar Jan Heijer.

Zo klopt het plaatje helemaal. Dat vinden we mooi. En lekker.

joost

Joost Hoes 

Toen Joost Hoes in 2007 zijn eerste frietjes bakte op een mode-evenement in de RAI wist ie het zeker. Hij ging het lekkerste frietje van Nederland maken en FrietHoes was geboren. Met zijn energie, creativiteit en doorzettingsvermogen groeide FrietHoes binnen no-time uit tot een begrip in Nederland. Hij werkte er keihard voor maar maakte er ondertussen wel een feestje van. 

Binnen een paar jaar met de winkel naar een gedeelde 3e plek van NL in de AD-friettest, vanuit foodtrucks de grootste festivals van NL voorzien van echt verse friet en wekelijks  duizenden  mensen die FrietHoes-friet eten in de horeca. Dat is wat passie doet. Hij kon altijd al van iets kleins iets heel bijzonders maken. Hij was nog lang niet klaar maar het was ‘m niet gegund. FrietHoes gaat verder op zijn legende. Nu is hij voor altijd een bron van inspiratie en vragen we ons vaak nog af: What Would Joost Do?

 

met passie voor friet

voor je friet info

Wil jij aandacht besteden aan de verse friet van FrietHoes? Een artikel over ons schrijven? Een video bij ons komen opnemen? Of heb jij dat ene te gekke idee om ons nog meer friet-famous te maken? Dat vinden wij alleen maar leuk!

Je mag natuurlijk altijd een mailtje sturen naar publiciteit@friethoes.nl, maar je kunt het jezelf en ons ook nog makkerlijker maken. Hoe? Door ons nog even laat weten wat je hebt gepublicieerd over FrietHoes. Want dan zijn we helemaal blij. Artikelen, linkjes, video’s en al je andere creaties mogen naar 
publiciteit@friethoes.nl. Vinden wij mooi en zo maak je onze dag pas echt! 

illustration-potato
banner image