image
11.09.23

De vlag kan uit, want de allereerste nieuwe oogst piepers van 2023 is binnen! Onze friet experts kunnen hun geluk niet op. Na een volle week snijden, voorbakken, afbakken, testen, nog meer testen zijn we eruit. De nieuwe oogst Agria’s is ongekend lekker!

De vroege Agria komt dit jaar van de akkers van familie Dogterom in Oud-Tonge. Een mooie pieper uit de Hollandse zeeklei die voor ons op dit moment de allerbeste is. Hij is mooi bloemig, bakt heerlijk krokant af en geeft net dat unieke Agria zoetje. Zoals altijd bij een nieuwe oogst is het schilletje nog iets dunner en de friet bakt wat lichter af, maar dat doet niet af aan de smaak, die is ongekend lekker. Vanaf deze week kunnen al onze klanten genieten van verse ambachtelijke friet van deze top pieper. Als dit een voorbode is voor de rest van de aardappeloogst, dan belooft het een heerlijk Agria jaar te worden.

Over VOF Dogterom

VOF Dogterom is een familiebedrijf dat sinds 1978 gevestigd is in Oud-Tonge.  Het bedrijf staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige Agria aardappelen en hecht veel waarde aan duurzame landbouw. De familie Dogterom koos destijds voor het ras  Agria vanwege de hoge kwaliteit en geschiktheid voor hun akkers. Om de kwaliteit van de grond te waarborgen werkt Dogterom o.a. met rustgewassen die een positief effect hebben op de bodemstructuur en het organische stofgehalte.

Meer weten over VOF Dogterom klik dan hier.

Vragen of meer informatie? Bel ons of stuur een mailtje naar horeca@friethoes.nl

Familiebedrijf Dogterom sinds1978
Bird

FrietHoes maakt echt verse en ambachtelijke friet.

Meer weten?

illustration-potato