image
06.02.20

Gewoon omdat het kan. Nog een terugblik naar de Horecava. Waar we met de Lekkerste Wedstrijd meededen met een stoofje van oesterzwammen over onze verse friet. Vonden wij lekker. Ook maken? Dat doe je zo:

Ingrediënten voor 1 portie:

100 gram oesterzwammenstoof
25 gram (paddenstoelen)mayonaise
20 gram krokante oesterzwammen
15 gram zoetzuur van wintergroenten
1 gram poeder van oesterzwammen
1 gram bieslook-oesterzwammenzout
200 gram FrietHoes-friet

Zo maak je het:

Maak de stoof van oesterzwammen net als een stoof van rundvlees, maar dan vega. 🙂 Maak de mayo van Cèpes poeder en mayonaise. Frituur oesterzwammen tot ze mooi krokant zijn. Snij wintergroenten mooi dun en zet op zoetzuur marinade. Verdeel wat van de stoof over een portie frietjes en garneer mooi af met de mayo, zoetzuur en oesterzwammen.

 

Bird

Friethoes maakt verse friet voor horeca.

Meer weten?

illustration-potato