image
01.08.23

Maak je zelf verse friet of heb je een cafetaria en speelt de hoge aardappelprijs jou parten? FrietHoes kan 2x per week écht verse friet leveren gemaakt van de beste Hollandse klei agria’s. Wij snijden en bakken deze voor in 11 en 13mm met schil. Luchtdicht verpakt en gegarandeerd 8 dagen vers.  

FrietHoes biedt verse frietbakkers en cafetaria helpende hand. De aardappelprijs rijst momenteel letterlijk de frietpan uit. Als gevolg van het natte koude voorjaar en droge juni maand, komt de nieuwe oogst pas laat op gang dit jaar. De oude oogst is bijna op waardoor er een groot tekort aan frietaardappelen dreigt met als gevolg: extreem hoge prijzen. FrietHoes is middels vaste afspraken verzekerd van voldoende frietaardappelen en staat klaar om kleine zelfstandige frietbakkers en cafetaria te helpen die getroffen worden door de hoge aardappelprijs.

“Wij zijn er voor onze klanten, ook in onzekere tijden. Het is belangrijk om samen dingen mogelijk te maken.” Sebastiaan Hoes, mede oprichter FrietHoes

Vraag nu een GRATIS sample aan en stap over op vers, ambachtelijk, voorgebakken en (h)eerlijk.
Vragen of liever eerst wat meer informatie?
Bel onze collega Carla rechtstreeks 0614339488

Bird

Friethoes maakt verse friet voor horeca

Meer weten?

illustration-potato