image
04.10.21

De verse friet van FrietHoes is puur natuur, dagvers en ambachtelijk. Maar FrietHoes-friet word je niet zomaar. Alleen de allerbeste aardappelen zijn goed genoeg voor deze verse friet...

… en de beste aardappel betekent voor ons vooral “de lekkerste aardappel”. Wij selecteren onze aardappel natuurlijk ook op kleur, croque en andere eigenschappen: maar de smaak is altijd het belangrijkst.

De “nieuwe” agria! 


Yes! We hebben de nieuwe oogst binnen!! De komende
tijd werken we met de Agria’s van teler Dogterom uit het mooie Zeeuwse plaatsje Oude-Tonge.

Het bedrijf is gevestigd op het eiland Goeree-Overflakkee, waar ze aan drie kanten omringd worden door de zee. Daardoor hebben ze een gematigd klimaat waardoor het in de zomer niet te warm wordt. Dat zorgt ervoor dat de aardappel rustig groeit en zij daarom een goede kwaliteit kunnen waarborgen. En dat proef je!

De Friet van deze Agria’s is krokant met een smeuïge puree. De smaak is zoals je die van ons gewend bent: pure aardappel met een licht zoetje. Afhankelijk van je frituur bak je hem in 3,5 tot 4 minuten af op 175 graden.

Wil je meer weten over deze pieper? Mail ons dan via horeca@friethoes.nl of bel even naar 023 205 2088. En uiteraard houden we je weer op de hoogte van een volgende aardappelwissel, want onze belofte blijft altijd: de beste aardappelen voor de lekkerste verse friet.

 

 

 

Bird

Friethoes maakt verse friet voor horeca.

Meer weten?

illustration-potato