image
23.11.20

De tweede lockdown hakt er hard in, ook bij ons, maar gelukkig zien we ook lichtpuntjes. Gelukkig kozen nu nog meer restaurants voor FrietHoes: ambachtelijk, lokaal en echt vers. We hebben een mooi voorbeeld van een restaurant dat meteen omschakelde.

Restaurant De Vogelensangh in Vogelenzang belde meteen de dag na de persconferentie om te vragen om hulp bij hun take away en binnen een dag waren ze er klaar voor. Mensen konden per direct bestellen of komen halen. Omdat De Vogelensangh onderdeel is van de Lowietje groep werd ook bij de andere locaties meteen nagedacht over het gebruik van verse friet. Ron van Bakel, chef van De Vogelensangh: “We zien dat vers en lokaal een enorme vlucht heeft genomen. Als je kijkt naar echte verse friet kom je in Nederland al snel bij FrietHoes uit. Wij serveren het al een tijdje in ons restaurant en we zijn er erg blij mee. FrietHoes heeft ons goed geholpen bij het omswitchen in crisistijd. Onze andere restaurants zien nu ook het enorme voordeel van dagverse, ambachtelijke en lokale friet en gaan bij de opening van de horeca zeer waarschijnlijk ook overstappen. Tijdens de corona tijd is de vraag naar lokale producten sowieso toegenomen en nu blijken er eigenlijk nog veel meer voordelen aan te zitten; Het is lekkerder en past beter bij de kwalitatieve gerechten die we willen leveren.”

Ook interesse in verse friet voor uw restaurant? Tijdens of na de lockdown? Vraag hier een sample aan of neem contact op met Carla: +31 6 14 33 94 88 of carla@friethoes.nl

Bird

Friethoes maakt verse friet voor horeca.

Meer weten?

illustration-potato