banner image

Samen Sterk

Om te zeggen dat iedereen in de horeca het nu zwaar heeft, dekt nauwelijks de lading. De crisis raakt iedereen in onze industrie en daardoor maken we ons allemaal zorgen en verkeren we in onzekerheid over de toekomst. 

Van onze klanten, leveranciers en vrienden horen we gelukkig ook nog positieve geluiden. Er is veel onderling begrip, er zijn veel creatieve initiatieven en iedereen is het eens dat we hier samen doorheen kunnen en moeten komen.

Wij van FrietHoes willen graag ons steentje bijdragen door te doen waar wij het beste in zijn: mensen blij maken met ambachtelijke verse friet.

Daarom zijn wij voor nieuwe klanten het Samen Sterk Initiatief gestart om de horeca een steuntje in de rug te geven. En uiteraard is het voor leveranciers ook niet makkelijk en hopen wij ook op een mooie samenwerking met jullie.

Samen Sterk Initiatief

Dit is hoe het werkt. Normaal gesproken geven wij onze klanten korting op basis van de hoeveelheid friet die wordt afgenomen. Deze korting geven wij achteraf, aan het einde van het jaar, in de vorm van gratis friet.

Gedurende de crisis draaien we dit om: je krijgt de gratis friet dus vooraf. Daarnaast verdubbelen we ook nog eens onze gebruikelijke korting voor nieuwe klanten.

Dit betekent dat je als nieuwe klant de eerste paar weken gratis friet krijgt en 100% marge kunt maken op verse friet, afhankelijk van wat je afneemt.

Marge maken

Natuurlijk kun je ook na de crisis marge maken met verse friet. Friet is namelijk al lang geen bijzaak meer, maar een fantastisch (bij)gerecht dat je voor meer op de kaart kunt zetten en waar je mensen echt blij mee maakt. Ook nu.

Wil je gebruik maken van het Samen Sterk Initiatief van FrietHoes of ben je gewoon benieuwd naar hoe je meer marge kunt maken met verse friet? Neem dan gerust contact via carla@friethoes.nl. 

illustration-potato
banner image