banner image

Dure aardappel? FrietHoes trekt je uit de klei

Maak je zelf verse friet of heb je een cafetaria en speelt de hoge aardappelprijs jou parten? FrietHoes kan 2x per week écht verse friet leveren gemaakt van de beste Hollandse klei agria’s. Vraag nu vrijblijvend een sample aan.

De aardappelprijs rijst momenteel letterlijk de frietpan uit. Als gevolg van het natte koude voorjaar en droge juni maand, komt de nieuwe oogst pas laat op gang dit jaar. De oude oogst is bijna op waardoor er een groot tekort aan frietaardappelen dreigt met als gevolg: extreem hoge prijzen. FrietHoes is middels vaste afspraken verzekerd van voldoende frietaardappelen en staat klaar om kleine zelfstandige frietbakkers en cafetaria te helpen die getroffen worden door de hoge aardappelprijs.

Over FrietHoes

Bij FrietHoes houden we van friet. Van écht verse en ambachtelijke friet welteverstaan. Van friet zonder bewerkingen, toevoegingen of andere gekke fratsen, maar wel mét schil. Eerlijke pure friet dus die ook echt naar aardappel smaakt, heerlijk knapperig, met een volle smeuïge puree vulling én een zoetje. Dat vinden wij het lekkerst. FrietHoes wil positief verrassen. Door ons vakmanschap en liefde voor friet te combineren met een positieve en creatieve aanpak. Bij FrietHoes geven we graag “ietsje meer”, en we vinden plezier maken heel belangrijk, zowel met onze klanten, leveranciers als binnen ons bedrijf.

Vul onderstaande (proef)sample aanvraag in om contact op te nemen om vrijblijvend te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen in het dagelijks leveren van voorgebakken verse friet.

Vraag nu een gratis (proef)sample aan

  • Vul hier je bedrijfsemailadres in


illustration-potato
banner image