banner image

Nooit meer wassen, snijden en voorbakken.

Waarschijnlijk is het jullie niet ontgaan dat de prijzen voor energie en grondstoffen afgelopen tijd flink zijn gestegen. Hiermee raken steeds meer frituur- en horecazaken in de problemen.

FrietHoes staat en gaat al jaren voor (h)eerlijke écht verse ambachtelijke friet, dagvers geleverd. En sinds kort bakken we in onze bakkerij ook dagverse friet voor frietspeciaalzaken!

We hebben te maken met een flinke stijging van de gas- en olieprijzen, wat direct effect heeft op de prijzen voor frituuroliën. Dit heeft op horeca en met namen cafetaria’s en snackbars waar op grote schaal gefrituurd wordt, een grote impact op de kosten. Het zelf voorbakken van verse friet wordt daarmee financieel steeds minder interessant.

Nooit meer wassen, snijden en voorbakken. Dat kunnen wij namelijk beter en goedkoper.

Ook voor FrietHoes betekent dit uiteraard een stijging van de kosten, aangezien wij niets anders doen dan friet voorbakken. Maar omdat wij dit op grote schaal doen heeft deze stijging relatief minder impact dan voor de individuele kleine verse frietbakker. Daarom willen wij alle verse frietbakkers van Nederland graag (tijdelijk) uit de brand helpen door ze onze voorgebakken friet aan te bieden.

Wij hebben geen keukengeheimen!

Wij werken alleen met de beste agria aardappelen uit de Hollandse kleigronden. Puur natuur, zonder bewerkingen en toevoegingen maar wel mét schil voor die pure echte aardappelsmaak welke écht verse friet zo geliefd maakt.

Bekijk onze video keukengeheimen in samenwerking met Allerhande of vraag meteen hieronder een gratis sample aan.

Vul onderstaande (proef)sample aanvraag in om contact op te nemen om vrijblijvend te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen in het dagelijks leveren van voorgebakken verse friet.

Vraag nu een gratis (proef)sample aan

  • Vul hier je bedrijfsemailadres in


illustration-potato
banner image