Beter laat dan nooit: the making of Schillen Blond, een collab met Jopen en Joost Swarte. Een echte Haarlemse ... Lees verder
'Is het nog wel friet dan?' Bekijk via deze link de heel interessante uitzending over industriële fr... Lees verder
Mensen vragen wel eens: 'Wat doen jullie eigenlijk?' In deze video leggen we dat voor je uit. ... Lees verder
Zondag 3 februari is het Superbowl Sunday en dan wordt niet alleen dé American Football-wedstrijd ... Lees verder
Stel, je wilt je collega verrassen op zijn verjaardag omdat ie graag een keer in een foodtruck friet wil bak... Lees verder
Wij zijn voor onze kleinschalige fabriek in Haarlem op zoek naar productiemedewerkers. De werkzaamheden besta... Lees verder
De leukste frietbakkers van Haarlem gemist bij BinnensteBuiten en benieuwd hoe onze friet wordt gemaakt? Hier ... Lees verder
Wij houden van echt verse friet en van gemak! Daarom hebben we een overzicht gemaakt van de groothandels waar ... Lees verder
Wij van FrietHoes houden van friet. Wij vinden ook dat jij ook thuis mag genieten van onze echt verse friet. D... Lees verder
Het is je vast niet ontgaan dat ook FrietHoes dit jaar op de Horecava 2019 te vinden is. Niet alleen met ... Lees verder
FrietHoes is een jong en creatief bedrijf in een groeispurt. Wij bakken elke dag verse en eerlijke friet op &l... Lees verder
FrietHoes is een jong en creatief bedrijf met de wind in de zeilen. We zijn gespecialiseerd in het bakken van ... Lees verder
Onze versgebakken friet wordt in heel Nederland binnen 24 uur van pieper tot pas geleverd. Dat betekent niet a... Lees verder
Wij zijn trots op onze verse friet en dat mogen onze klanten ook zijn! Niet alleen is naamsvermelding van Frie... Lees verder
Onze verse friet is sinds kort verkrijgbaar bij Marqt en dat vinden zij net zo leuk als wij want ze schreven e... Lees verder
Ze zijn genomineerd voor een Horecava Innovation Award 2019, maar hoe worden De Balletjes gemaakt en wat vinde... Lees verder
Wat een vette avond! Vorige week lanceerden we op donderdag 29 oktober in Jopenkerk Haarlem ons tweede biert... Lees verder
Wat zijn we trots op deze collab: FrietHoes en Jopen hebben de handen ineengeslagen voor een nieuw biertje, Sc... Lees verder
Zoals jullie misschien in het nieuws hebben vernomen, is de oogst van de aardappelen aanzienlijk minder in opb... Lees verder
Thuis ook de verse friet van FrietHoes klaarmaken? Dat kan, want vanaf vandaag is onze verse friet ook te koop... Lees verder
Vet nieuws om deze ochtend mee te beginnen want FrietHoes is met De Balletjes genomineerd voor de Horecava Inn... Lees verder
Wij zijn een ambitieus en jong horecabedrijf, gespecialiseerd in het bakken van verse friet, gemaakt van de al... Lees verder
Wow, daar staan we dan met een interview zo op de blog van groothandel Rungis over onze verse friet!... Lees verder
FrietHoes is een sterk groeiende en creatieve organisatie. Wij hebben een winkel op de Kruisweg in Haarlem en ... Lees verder
Langzaam komt ie nu weer uit de grond: de nieuwe oogst! FrietHoes heeft weer een mooie Agria uit de Zeeuwse kl... Lees verder
FrietHoes maakt zo duurzaam mogelijk verse friet, maar een aardappel is rond en frieten vierkant. We houden du... Lees verder
Al een paar jaar werkt restaurant Rijks in het Rijksmuseum met verse friet van FrietHoes. En daar zijn wi... Lees verder
Wij maken oa verse voorgebakken friet speciaal voor de horeca. Elke dag starten onze bakk... Lees verder
In de wereld van frieterij zijn er weinig innovaties om echt heel erg opgewonden van te raken. Je maakt je dru... Lees verder
2017: een vintage pieperjaar? Met de deur in huis: 2017 lijkt een goed aardappeljaar. Het werd nog even spann... Lees verder
Het gaat goed met Friethoes, en dat is mooi. Sinds onze eerste stappen in 2009 is het snel gegaan: een wi... Lees verder
Nieuw! De Friethoes Romney voor meerdaagse events! Met of zonder wielen, we voegen graag nieuwe friet-concept... Lees verder
Friethoes zoekt een dagverse: Stagiaire Marketing & Communicatie Over Friethoes Friethoes ... Lees verder
Alle friet op Mysteryland gemaakt met aardappels van naastgelegen boer! Ultra localGespot, een ech... Lees verder
Bij FrietHoes willen we de lekkerste frieten van Nederland maken. Het belangrijkste onderdeel daarbij is ... Lees verder
We zaten er mee in onze maag, of technisch dus juist niet. Als we friet snijden houden we aardappel over. Wat ... Lees verder
Trots op onze frietbakkers in de winkel! Een 9 van het AD maar van ons krijgen ze een dikke 10. Grote klasse.&... Lees verder
De lekkerste friet komt niet zomaar uit de lucht in je patatzak vallen. Elke dag doen wij onze stinkende best ... Lees verder
Een grote stap voor onze frietfabriek! FrietHoes friet wordt nu officieel onder de ISO 22000 norm gebakken. En... Lees verder
Er was eens, in een aardappelveld hier heel dichtbij, een man die echt van friet hield. Hij voelde ech... Lees verder
Friet is goed voor je, we hebben een echt onderzoek! Het wat ons betreft nu nog veel meer gerenommeerde Food ... Lees verder
Friet natuurlijk! Hieronder een geheel partijdige uiteenzetting waarom je FrietHoesFriet nooit –maar dan... Lees verder
We zaten er mee in onze maag, of technisch dus juist niet. Als we friet snijden houden we aardappel over. Te k... Lees verder
FrietHoesFriet is vers en dat maakt ons net even anders dan de veelgebruikte fabrieksfriet. Onze Friet is... Lees verder
Naast de winkel en evenementencatering opent FrietHoes een ambachtelijke FrietFabriek om friet te snijden, voo... Lees verder
De frietisten van ieders favoriete blog reiken jaarlijks hun Frietopia Awards uit. FrietHoes loopt dit jaar zi... Lees verder
Met een 9,5 staan we formeel op plek 9 van de beste friet van Nederland in het de AD Friettest 2014. &n... Lees verder
Wij zijn voor onze kleinschalige fabriek in Haarlem op zoek naar productiemedewerkers.
De werkzaamheden bestaan uit:
- Het met de snijmachine snijden van aardappelen
- Het vullen en legen van de friteuses met friet
- Het inpakken van de friet in zakken en dozen
- Het vouwen van kartonnen dozen
We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om in teamverband te werken en wat willen leren over het maken van friet en het controleren van aardappelen.
We maken graag kennis met je. We hebben vooral van mei tot en met september 2019 extra mensen nodig, omdat het dan erg druk is in de fabriek.
Interesse? Reageren kan hier.