• 'De karma-aardappels van FrietHoes'

    Onze verse friet is sinds kort verkrijgbaar bij Marqt en dat vinden zij net zo leuk als wij want ze schreven e... Lees verder

  • The making of... De Balletjes

    Ze zijn genomineerd voor een Horecava Innovation Award 2019, maar hoe worden De Balletjes gemaakt en wat vinde... Lees verder

  • Lancering Schillen Blond bij Jopen!

    Wat een vette avond! Vorige week lanceerden we op donderdag 29 oktober in Jopenkerk Haarlem ons tweede biert... Lees verder

  • FrietHoes X Jopen collab: Schillen Blond

    Wat zijn we trots op deze collab: FrietHoes en Jopen hebben de handen ineengeslagen voor een nieuw biertje, Sc... Lees verder

  • Droge zomer, kleine aardappel

    Zoals jullie misschien in het nieuws hebben vernomen, is de oogst van de aardappelen aanzienlijk minder in opb... Lees verder

  • FrietHoes van alle Marqt-en thuis!

    Thuis ook de verse friet van FrietHoes klaarmaken? Dat kan, want vanaf vandaag is onze verse friet ook te koop... Lees verder

  • And the nominees are...

    Vet nieuws om deze ochtend mee te beginnen want FrietHoes is met De Balletjes genomineerd voor de Horecava Inn... Lees verder

  • Job alert: stagiair(e) Eventmanagement & Marketing/communicatie gezocht!

    Wij zijn een ambitieus en jong horecabedrijf, gespecialiseerd in het bakken van verse friet, gemaakt van de al... Lees verder

  • 'Wij hebben altijd de beste aardappel van het moment'

    Wow, daar staan we dan met een interview zo op de blog van groothandel Rungis over onze verse friet!... Lees verder

  • Fry before you die: bedrijfsleider winkel FrietHoes gezocht!

    FrietHoes is een sterk groeiende en creatieve organisatie. Wij hebben een winkel op de Kruisweg in Haarlem en ... Lees verder

  • Wie zaait, die oogst!

    Langzaam komt ie nu weer uit de grond: de nieuwe oogst! FrietHoes heeft weer een mooie Agria uit de Zeeuwse kl... Lees verder

  • FrietHoes aan de Bal(letjes)

    FrietHoes maakt zo duurzaam mogelijk verse friet, maar een aardappel is rond en frieten vierkant. We houden du... Lees verder

  • Joris Bijdendijk gaat nog een stapje verder

    Al een paar jaar werkt restaurant Rijks in het Rijksmuseum met verse friet van FrietHoes. En daar zijn wi... Lees verder

  • Verse friet van FrietHoes nu landelijk verkrijgbaar.

        Wij maken oa verse voorgebakken friet speciaal voor de horeca. Elke dag starten onze bakk... Lees verder

  • Frietnerdnieuws: een nieuwe snijmachine!

    In de wereld van frieterij zijn er weinig innovaties om echt heel erg opgewonden van te raken. Je maakt je dru... Lees verder

  • De winnende aardappel van het nieuwe seizoen

    2017: een vintage pieperjaar? Met de deur in huis: 2017 lijkt een goed aardappeljaar. Het werd nog even spann... Lees verder

  • Wat als bio eigenlijk niet zo logisch is?

    Het gaat goed met Friethoes, en dat is mooi. Sinds onze eerste stappen in 2009 is het snel gegaan: een wi... Lees verder

  • Nieuw! De Friethoes Romney voor meerdaagse events

    Nieuw! De Friethoes Romney voor meerdaagse events! Met of zonder wielen, we voegen graag nieuwe friet-concept... Lees verder

  • Dagverse stagiaire gezocht!

    Friethoes zoekt een dagverse: Stagiaire Marketing & Communicatie   Over Friethoes Friethoes ... Lees verder

  • Alle friet Mysteryland ultra lokaal!

    Alle friet op Mysteryland gemaakt met aardappels van naastgelegen boer!  Ultra localGespot, een ech... Lees verder

  • Nieuwe oogst!

    Bij FrietHoes willen we de lekkerste frieten van Nederland maken. Het belangrijkste onderdeel daarbij is ... Lees verder

  • Friethoes Schillenbier; speciaal bier van snijresten

    We zaten er mee in onze maag, of technisch dus juist niet. Als we friet snijden houden we aardappel over. Wat ... Lees verder

  • Toch weer de beste friet van Haarlem (en Amsterdam)!

    Trots op onze frietbakkers in de winkel! Een 9 van het AD maar van ons krijgen ze een dikke 10. Grote klasse.&... Lees verder

  • FrietHoes The Movie

    De lekkerste friet komt niet zomaar uit de lucht in je patatzak vallen. Elke dag doen wij onze stinkende best ... Lees verder

  • Friethoes haalt ISO 22000 certificaat

    Een grote stap voor onze frietfabriek! FrietHoes friet wordt nu officieel onder de ISO 22000 norm gebakken. En... Lees verder

  • Nu van friethoes: de agria, frietprinses

      Er was eens, in een aardappelveld hier heel dichtbij, een man die echt van friet hield. Hij voelde ech... Lees verder

  • Het is bewezen: Friet is goed voor je

    Friet is goed voor je, we hebben een echt onderzoek! Het wat ons betreft nu nog veel meer gerenommeerde Food ... Lees verder

  • Zeg je nou patat of friet?

    Friet natuurlijk! Hieronder een geheel partijdige uiteenzetting waarom je FrietHoesFriet nooit –maar dan... Lees verder

  • Vol trots: FrietHoes Vodka

    We zaten er mee in onze maag, of technisch dus juist niet. Als we friet snijden houden we aardappel over. Te k... Lees verder

  • Verse Friet, hoe moet dat nou wel en hoe niet?

    FrietHoesFriet is vers en dat maakt ons net even anders dan de veelgebruikte fabrieksfriet. Onze Friet is... Lees verder

  • FrietHoes opent ambachtelijke FrietFabriek voor horeca

    Naast de winkel en evenementencatering opent FrietHoes een ambachtelijke FrietFabriek om friet te snijden, voo... Lees verder

  • Beste Biologische Friet Award!

    De frietisten van ieders favoriete blog reiken jaarlijks hun Frietopia Awards uit. FrietHoes loopt dit jaar zi... Lees verder

  • Gedeelde derde plek in AD friettest!

    Met een 9,5 staan we formeel op plek 9 van de beste friet van Nederland in het de AD Friettest 2014.  &n... Lees verder

Dagverse stagiaire gezocht!

Friethoes zoekt een dagverse: Stagiaire Marketing & Communicatie

 

Over Friethoes

Friethoes is een sterk groeiende, creatieve organisatie. Onze evenementen tak is voornamelijk actief op festivals en ander publieksevenementen. Grote kans dat je ons wel eens bent tegengekomen op bijvoorbeeld Mysteryland, Best Kept Secret, Indian Summer of Down the Rabbithole. De event branche is volop in beweging op het gebied van verse en duurzame food concepten. Wij zitten midden in deze nieuwe golf van duurzame en verse food partijen. Wij zijn gespecialiseerd in het bakken van verse friet, gemaakt van de allerbeste biologische aardappel. Deze frieten verkopen wij vanuit onze vijf foodtrucks en mobiele friet concepten. Daarnaast hebben we één winkel in Haarlem en leveren we dagvers aan de horeca. We timmeren hard aan de weg, maar altijd met een grote glimlach. We vinden vakmanschap super belangrijk maar doen dit altijd op een eerlijke manier en niet zonder verplicht veel lol!

 

Bij Friethoes werken wij met een gedreven team. Verse friet verdient namelijk verse mensen. Daar voegen we graag een enthousiaste stagiair (m/v) aan toe!

 

Stage marketing en communicatie voor events & horeca (32-40 uur)

 

Wat houdt het werk in?

Het gaat om een commerciële marketing stage waarbij we je alle kneepjes van het vak zullen leren. Van het eerste mailtje tot het laatste frietje; jij bent als stagiaire de rechterhand van de marketing / event managers en mede verantwoordelijk voor de promotie, operationele voorbereiding en volledige executie van de evenementen. Je werkt daarin intensief samen maar hebt ook een aantal taken die je volledig zelfstandig uitvoert.

 

Wat zijn de verantwoordelijkheden?

Jij kent de laatste trends en houdt de ontwikkelingen op het festival terrein scherp in de gaten. Je helpt ons mee met de sales voor nieuwe events.

Je beheert alle online communicatie kanalen van Friethoes

Je bedenkt creatieve content voor social media en mailings

Je denkt mee met de promotie van Friethoes als event-cateraar en regelt samen de communicatie van onze andere doelgroepen: consumenten en horecazaken.

Je draait af en toe waar nodig mee met de productie van het evenement.

Op een creatieve en pakkende manier help jij FrietHoes online nóg beter op de kaart te zetten.

Bijwerken en updaten van de (sales) databases en andere administratieve werkzaamheden

           

Wat bieden wij jou?

Samenwerken in een hecht en jong team van leuke mensen die veel plezier maken met elkaar

Genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Een marktconforme stage vergoeding

 

Deze functie vereist van jou:

Je zit in het 2e of 3e jaar van een Hbo-opleiding op het gebied van marketing / communicatie

Je bent beschikbaar van ong. september tot en met januari (exacte start- en einddatum in overleg)

Affiniteit met de evenementenbranche

Een razendsnelle pen, goede communicatieve skills en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Kennis van sociale media

Flexibiliteit en snel kunnen schakelen

Rijbewijs is een pré

 

Zijn dit jouw kwaliteiten?

           

Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar:

Friethoes, ter attentie van Emma Rutte, Küppersweg 27, 2031 EA Haarlem

of mail naar emma@friethoes.nl Ook voor vragen kun je bij Emma terecht op: 06-11 72 96 74. Meer informatie over onze organisatie vind je op www.friethoes.nl.