banner image

Nooit meer wassen, snijden en voorbakken. Dat kunnen wij namelijk beter en goedkoper.

Waarschijnlijk is het jullie niet ontgaan dat de prijzen voor energie en grondstoffen afgelopen tijd flink zijn gestegen. Hiermee raken steeds meer cafetaria- en horecazaken in de problemen.

Eindelijk mochten we weer… terug naar de frituur! Horeca weer open! Zelfs het zonnetje begint te schijnen. De corona maatregelen zijn ingetrokken. Maar dit alles wordt helaas overschaduwd door de ellende in Oekraïne. In de eerste plaats natuurlijk voor de mensen daar.

We hebben te maken met een flinke stijging van de gas- en olieprijzen, wat direct effect heeft op de prijzen voor frituuroliën. Dit heeft op horeca en met namen cafetaria’s waar op grote schaal gefrituurd wordt, een grote impact op de kosten. Het zelf voorbakken van verse friet wordt daarmee financieel steeds minder interessant.

Ook voor FrietHoes betekent dit uiteraard een stijging van de kosten, aangezien wij niets anders doen dan friet voorbakken. Maar omdat wij dit op grote schaal doen heeft deze stijging relatief minder impact dan voor de individuele kleine verse frietbakker. Daarom willen wij alle verse frietbakkers van Nederland graag (tijdelijk) uit de brand helpen door ze onze voorgebakken friet aan te bieden.

Wij werken alleen met de beste agria aardappelen uit de Hollandse kleigronden. Puur natuur, zonder bewerkingen en toevoegingen maar wel mét schil voor die pure echte aardappelsmaak welke écht verse friet zo geliefd maakt.

Vul onderstaande sample aanvraag in om contact op te nemen om vrijblijvend te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen in het dagelijks leveren van voorgebakken verse friet.

Vraag nu een proefpakket aan

  • Vul hier je bedrijfsemailadres in


illustration-potato
banner image