• Gezocht: Project manager Events

    Vacature Project manager events (40 uur)   Over Friethoes Friethoes is een groeiende en dynamische or... Lees verder

  • Gezocht: Productie Chef/ Culinair geweten

    FrietHoes is een jong en creatief bedrijf dat de allerbeste verse en eerlijke friet bakt op “grote" scha... Lees verder

  • Gezocht: Nieuwe collega in onze winkel

    GET RICH OR DIE FRYIN’Friethoes zoekt een extra kracht in de winkel voor 1 à 2 dagen per week.Wat... Lees verder

  • Joris Bijdendijk gaat nog een stapje verder

    Al een paar jaar werkt restaurant Rijks in het Rijksmuseum met verse friet van FrietHoes. En daar zijn wi... Lees verder

  • Verse friet van FrietHoes nu landelijk verkrijgbaar.

        Wij maken oa verse voorgebakken friet speciaal voor de horeca. Elke dag starten onze bakk... Lees verder

  • GEZOCHT! Dagverse sales manager (M/V)

    Gezocht: Friet verkoper / Account manager / Business developer / Iemand die zegt: "Kom we gaan even gewoo... Lees verder

  • Opslag/Winterstalling te huur in Haarlem

    In onze loods in Haarlem hebben wij nog ruimte om enkele (3 á 4) food trucks te stallen voor de winterm... Lees verder

  • Frietnerdnieuws: een nieuwe snijmachine!

    In de wereld van frieterij zijn er weinig innovaties om echt heel erg opgewonden van te raken. Je maakt je dru... Lees verder

  • De winnende aardappel van het nieuwe seizoen

    2017: een vintage pieperjaar? Met de deur in huis: 2017 lijkt een goed aardappeljaar. Het werd nog even spann... Lees verder

  • Wat als bio eigenlijk niet zo logisch is?

    Het gaat goed met Friethoes, en dat is mooi. Sinds onze eerste stappen in 2009 is het snel gegaan: een wi... Lees verder

  • Nieuw! De Friethoes Romney voor meerdaagse events

    Nieuw! De Friethoes Romney voor meerdaagse events! Met of zonder wielen, we voegen graag nieuwe friet-concept... Lees verder

  • Dagverse stagiaire gezocht!

    Friethoes zoekt een dagverse: Stagiaire Marketing & Communicatie   Over Friethoes Friethoes ... Lees verder

  • Alle friet Mysteryland ultra lokaal!

    Alle friet op Mysteryland gemaakt met aardappels van naastgelegen boer!  Ultra localGespot, een ech... Lees verder

  • Nieuwe oogst!

    Bij FrietHoes willen we de lekkerste frieten van Nederland maken. Het belangrijkste onderdeel daarbij is ... Lees verder

  • Friethoes Schillenbier; speciaal bier van snijresten

    We zaten er mee in onze maag, of technisch dus juist niet. Als we friet snijden houden we aardappel over. Wat ... Lees verder

  • Toch weer de beste friet van Haarlem (en Amsterdam)!

    Trots op onze frietbakkers in de winkel! Een 9 van het AD maar van ons krijgen ze een dikke 10. Grote klasse.&... Lees verder

  • FrietHoes The Movie

    De lekkerste friet komt niet zomaar uit de lucht in je patatzak vallen. Elke dag doen wij onze stinkende best ... Lees verder

  • Friethoes zoekt versterking voor de Frietfabriek

    Vacature Productiemedewerker met heftruck   Over FrietHoes FrietHoes is een sterk groeiende en creatie... Lees verder

  • Friethoes haalt ISO 22000 certificaat

    Een grote stap voor onze frietfabriek! FrietHoes friet wordt nu officieel onder de ISO 22000 norm gebakken. En... Lees verder

  • Nu van friethoes: de agria, frietprinses

      Er was eens, in een aardappelveld hier heel dichtbij, een man die echt van friet hield. Hij voelde ech... Lees verder

  • Het is bewezen: Friet is goed voor je

    Friet is goed voor je, we hebben een echt onderzoek! Het wat ons betreft nu nog veel meer gerenommeerde Food ... Lees verder

  • Zeg je nou patat of friet?

    Friet natuurlijk! Hieronder een geheel partijdige uiteenzetting waarom je FrietHoesFriet nooit –maar dan... Lees verder

  • Vol trots: FrietHoes Vodka

    We zaten er mee in onze maag, of technisch dus juist niet. Als we friet snijden houden we aardappel over. Te k... Lees verder

  • Verse Friet, hoe moet dat nou wel en hoe niet?

    FrietHoesFriet is vers en dat maakt ons net even anders dan de veelgebruikte fabrieksfriet. Onze Friet is... Lees verder

  • FrietHoes opent ambachtelijke FrietFabriek voor horeca

    Naast de winkel en evenementencatering opent FrietHoes een ambachtelijke FrietFabriek om friet te snijden, voo... Lees verder

  • Dit weekend FrietHoes and Friends at Indian Summer

    Dus dan heb je een groot festival en wil je je gewoon concentreren op een goeie line up. Maar je, er moet ook ... Lees verder

  • Beste Biologische Friet Award!

    De frietisten van ieders favoriete blog reiken jaarlijks hun Frietopia Awards uit. FrietHoes loopt dit jaar zi... Lees verder

  • Gedeelde derde plek in AD friettest!

    Met een 9,5 staan we formeel op plek 9 van de beste friet van Nederland in het de AD Friettest 2014.  &n... Lees verder

Gezocht: Productie Chef/ Culinair geweten

FrietHoes is een jong en creatief bedrijf dat de allerbeste verse en eerlijke friet bakt op “grote" schaal. We staan op de grootste festivals, hebben een winkel in Haarlem en leveren dagverse friet aan zo’n 250 restaurants in heel Nederland. Veel lekkere verse friet dus! We groeien hard en zoeken daarom een productiechef/culinair geweten. Iemand die staat te springen om samen met 8 andere vakidioten de concurrentie aan te met de grote spelers in de foodsector.

Net als wij ben je ambitieus en wil je de wereld een beetje leuker maken. Eerlijke producten verkopen zonder rotzooi, en dan ook nog eens met een No Waste doelstelling, daar word jij enthousiast van. Als culinair geweten van ons bedrijf test je continue de beste aardappels. Want, zo weet jij, alleen van toppiepers kan je de beste frieten maken. Dus zorg je er elke dag voor dat de kwaliteit van aardappel tot friet optimaal is. Met resultaat want dankzij jou zijn onze klanten elke dag weer blij met ons superproduct.

Je bent verantwoordelijk voor het frietbakkersteam; van aannemen tot aansturen tot blije gezichten (ja want je bent ook nog eens leuk om mee te werken!). Als logistiek wonder zorg je dat alles vlekkeloos verloopt en zit met je neus bovenop de productie en de bestellingen

Tussendoor maak je roosters waar elke schooldirecteur jaloers op is. En niemand, nee niemand is zo scherp op uren en kosten als jij. Efficiëntie is immers je lievelingswoord. Je overweegt het te laten tatoeëren op je arm. Op je andere arm staat ‘hygiëne’. Want een schone keuken daar krijg jij een kick van. Mooi, want je krijgt ook een schoonmaakcrew onder je hoede!

Kortom, je zorgt er maar mooi voor dat alles gesmeerd loopt. En wij – jouw leuke, grappige, slimme en bescheiden collega’s – zijn je daar weer elke dag dankbaar voor. Daarom drinken we met het hele FrietHoes team aan het einde van de week een Schillenbiertje om te vieren dat jij van onze friet superfriet maakt!

Jij:

  • Hebt meer dan 3 jaar productionele en/of culinaire ervaring
  • Minimaal afgeronde MBO/HBO (praktijk)opleiding
  • Beheersing van alle kennis en basisvaardigheden van een basiskok
  • Je bent een foodie en dol op friet
  • Hygiëne is je hobby (HACCP een pre)
  • Je kan een team aansturen
  • Rijbewijs BE en/of heftruckcertificaat (C is een pré)
  • Bereidheid tot werken van wisselende uren en/of weekenden

 

Werkzaamheden

  • Aannemen en aansturen frietbakkersteam
  • Bestellingen verwerken
  • Voorbereiden frietlijn
  • Productie draaien
  • Roosters maken
  • Aansturen schoonmaakcrew
  • Naleven en controleren schoonmaakplan (HACCP)
  • Aansturen technische leveranciers
  • Aansturen van de logistiek
  • Dagelijkse controle kwaliteit van aardappelen en friet
  • Dagelijkse rapportage gang van zaken
  • Contact met leveranciers en boeren
  • Demonstraties op beurzen en evenementen geven
  • Rondleidingen geven in onze fabriek

 

Competenties

  • Verantwoordelijkheid voelen en nemen
  • Duidelijk kunnen communiceren
  • Planningen maken en naleven
  • Computervaardigheden (Word, Excel, email)
  • Kennis van ERP software is een pré (exact, L1nda)
  • Flexibiliteit en doorpakken
  • Snel kunnen schakelen
  • Werken met plezier
  • Georganiseerd
  • Afspraken nakomen

 

Meer over FrietHoes

Wij zijn er heilig van overtuigd dat de wereld er leuker op wordt als we allemaal net ietsje meer doen om ‘m ook leuker te maken. In onze hypermoderne, hygiënische productiekeuken bakken we dagelijks honderden kilo’s verse friet. Eerlijke verse friet, zonder rotzooi.

Enthousiast over deze superbaan?

Stuur een mail met je motivatie en cv naar peter@friethoes.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.