Al een paar jaar werkt restaurant Rijks in het Rijksmuseum met verse friet van FrietHoes. En daar zijn wi... Lees verder
Vacature Productiemedewerker met heftruck Over FrietHoes FrietHoes is een sterk groeiende en creatie... Lees verder
GET RICH OR DIE FRYIN’Friethoes zoekt een extra kracht in de winkel voor 1 à 2 dagen per week.Wat... Lees verder
Wij maken oa verse voorgebakken friet speciaal voor de horeca. Elke dag starten onze bakk... Lees verder
Gezocht: Friet verkoper / Account manager / Business developer / Iemand die zegt: "Kom we gaan even gewoo... Lees verder
In de wereld van frieterij zijn er weinig innovaties om echt heel erg opgewonden van te raken. Je maakt je dru... Lees verder
2017: een vintage pieperjaar? Met de deur in huis: 2017 lijkt een goed aardappeljaar. Het werd nog even spann... Lees verder
Het gaat goed met Friethoes, en dat is mooi. Sinds onze eerste stappen in 2009 is het snel gegaan: een wi... Lees verder
Nieuw! De Friethoes Romney voor meerdaagse events! Met of zonder wielen, we voegen graag nieuwe friet-concept... Lees verder
Friethoes zoekt een dagverse: Stagiaire Marketing & Communicatie Over Friethoes Friethoes ... Lees verder
Alle friet op Mysteryland gemaakt met aardappels van naastgelegen boer! Ultra localGespot, een ech... Lees verder
Bij FrietHoes willen we de lekkerste frieten van Nederland maken. Het belangrijkste onderdeel daarbij is ... Lees verder
We zaten er mee in onze maag, of technisch dus juist niet. Als we friet snijden houden we aardappel over. Wat ... Lees verder
Trots op onze frietbakkers in de winkel! Een 9 van het AD maar van ons krijgen ze een dikke 10. Grote klasse.&... Lees verder
De lekkerste friet komt niet zomaar uit de lucht in je patatzak vallen. Elke dag doen wij onze stinkende best ... Lees verder
Een grote stap voor onze frietfabriek! FrietHoes friet wordt nu officieel onder de ISO 22000 norm gebakken. En... Lees verder
Er was eens, in een aardappelveld hier heel dichtbij, een man die echt van friet hield. Hij voelde ech... Lees verder
Friet is goed voor je, we hebben een echt onderzoek! Het wat ons betreft nu nog veel meer gerenommeerde Food ... Lees verder
Friet natuurlijk! Hieronder een geheel partijdige uiteenzetting waarom je FrietHoesFriet nooit –maar dan... Lees verder
We zaten er mee in onze maag, of technisch dus juist niet. Als we friet snijden houden we aardappel over. Te k... Lees verder
FrietHoesFriet is vers en dat maakt ons net even anders dan de veelgebruikte fabrieksfriet. Onze Friet is... Lees verder
Naast de winkel en evenementencatering opent FrietHoes een ambachtelijke FrietFabriek om friet te snijden, voo... Lees verder
De frietisten van ieders favoriete blog reiken jaarlijks hun Frietopia Awards uit. FrietHoes loopt dit jaar zi... Lees verder
Met een 9,5 staan we formeel op plek 9 van de beste friet van Nederland in het de AD Friettest 2014. &n... Lees verder
Er was eens, in een aardappelveld hier heel dichtbij, een man die echt van friet hield. Hij voelde echt wel wat voor het bintje, die kleine opdonder met die fijne kruimigheid. Maar toch wilde hij meer.
Gelukkig zijn we in Nederland zo goed in het veredelen van groente. De man droomde van frieten van formaat, goudgeel en met smaak. Zo werd er in 1986 een aardappelprinsesje geboren en hij noemde haar Agria.
Met haar 30 jaar is Agria volwassen en alles waar een frietbakker wild van wordt. Onze Hollandse prinses wordt blij van haar leemgrond in de Noordoostpolder en leverde daar een prachtige bio-oogst. Want zoals bij alle prinsesjes moet je haar zowel bij het telen als het bakken goed behandelen om haar gelukkig te houden.
Frituurinstructie: 3 tot 4 minuten 175 graden
Smaak: Kruimig en romig vanbinnen en met veel smaak in de schil. Mooi goudgeel, heerlijk krokant en neemt weinig vet op. Mits juist behandeld…